Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi minori din Alba Iulia şi Orăştie, cercetaţi pentru furt calificat. Au sustras bunuri de la o firmă din oraş, în valoare de 2.500 de lei

Publicat

Poliţiştii de investigaţii criminale şi ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat, joi, pe principalii suspecţi în cazul unui furt dintr-o societate comercială, semnalat în 23 decembrie. Valoarea prejudiciului este de 2.500 de lei.

Suspecţii sunt doi minori, de 15 şi 16 ani, primul din municipiul Alba Iulia iar cel de-al doilea din municipiul Orăştie. Cei doi au pătruns prin efracţie în incinta unei societăţi comerciale situată pe strada Emil Racoviţă din Alba Iulia, în noaptea de 22/23 decembrie. Au sustras două şeminee cu recuperatoare de căldură şi o bormaşină, bunuri în valoare totală de 2.500 de lei.

Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate şi predate societăţii păgubite iar faţă de cei doi suspecţi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax