Connect with us
Publicitate

CUGIR

Doi minori din Cugir au furat încasările unui restaurant din oraș. Au cheltuit o parte din bani pe mâncare și băutură

Publicat

bani

Doi minori din Cugir au furat 1.600 de lei din restaurantul unui hotel din Cugir, iar o bună parte i-au cheltuit pe mâncare și băutură în alte localuri din jurul orașului.

Potrivit IPJ Alba, la data de 30 noiembrie 2019, în jurul orei 13,45, polițiștii din Cugir au fost sesizați de către administratorul unui local public din Cugir, cu privire la faptul că, în noaptea precedentă, a dispărut din restaurant suma de 1.600 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat doi minori, de 14 și 16 ani, din Cugir, ca bănuiți de săvârșirea furtului. După miezul nopții, cei doi ar fi pătruns în hotelul în incinta căruia funcționează restauratul, pe ușa de evacuare în caz de incendiu și au sustras suma de 1.600 de lei.

Jumătate din sumă au cheltuit-o, în aceeași noapte, pe mâncare și băutură, în mai multe localuri din Șibot și Izvorul Rece.

Restul banilor au fost recuperați de polițiști și au fost restituiți reprezentanților societății păgubite.

Polițiștii le-au întocmit celor doi minori dosar penal pentru furt calificat, iar față de cel de 16 ani au luat măsura preventivă a reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax