Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi minori din Timiș și Hunedoara, cercetați pentru furt. Au sustras bunuri în valoare de 3.500 lei de la o firmă din Alba Iulia

Publicat

pol

dubă politieDoi minori din județețele Timiș și Hunedoara sunt cercetați de polițiștii din Alba pentru furt. Poliţiştii din Alba Iulia l-au reţinut pe un tânăr în vârstă de 17 ani din judeţul Timiş, care împreună cu un minor în vârstă de 15 ani din judeţul Hunedoara, este bănuit de comiterea unui furt dintr-o societate comercială situată pe strada Andrei Mureșanu din Alba Iulia, faptă prin care a fost cauzat un prejudiciu de 3.500 de lei.

La data de 10 noiembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sprijiniţi de poliţişti de ordine publică din municipiul Timişoara, i-au identificat pe doi minori de 17 şi 15 ani, primul din comuna Clomoşu Mare, judeţul Timiş, iar cel de-al doilea din Lupeni, judeţul Hunedoara, ca persoane bănuite de comiterea unui furt dintr-o societate comercială din Alba Iulia, faptă reclamată poliţiei în dimineaţa aceleiaşi zile.

În sarcina celor doi minori s-a reţinut faptul că în noaptea de 9/10 noiembrie, în jurul orei 01.00, au pătruns, prin efracţie, într-un magazin alimentar situat pe strada Andrei Mureşanu din Alba Iulia şi au sustras sticle cu băutură, 200 de pachete cu ţigări şi suma de 900 de lei.

Prejudiciul a fost estimat de către reprezentanţii societăţii păgubite, la 3.500 de lei.

După comiterea faptei, cei doi minori s-au deplasat cu un taxi în municipiul Timişoara, iar în jurul orelor 05.00, au fost depistaţi de o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara, având asupra lor bunuri ce s-au dovedit a fi sustrase din magazinul din Alba Iulia.

Sticlele cu băutură şi ţigările sustrase au fost recuperate integral, iar din bani s-a reuşit recuperarea sumei de 120 lei.

Faţă de cei doi minori, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi pentru stabilirea întregii lor activităţi infracţionale, iar poliţiştii l-au reţinut, pentru o perioadă de 24 de ore, pe minorul de 17 ani, urmând ca în cursul zilei de azi, 11 noiembrie, să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax