Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi muncitori din Câmpeni au pornit un scandal de la o lopată: Unul dintre ei a fost bătut, iar altul condamnat de judecători

Publicat

Judecătorii din Câmpeni au rezolvat după trei ani, dosarul unui caz de amenințare și lovire, între doi colegi de muncă. 

Mai exact un scandal care s-a încheiat cu amenințări cu moarte și lovituri aplicate cu un levier, unde, totul a pornit de la o lopată. 

Deși faptele s-au petrecut în cursul zilei de 28 aprilie 2020, o decizie în primă instanță a venit abia trei ani mai târziu, în 28 aprilie 2023. Recent motivarea instanței din Câmpeni a devenit publică.

Bărbatul care a fost găsit vinovat a fost condamnat la o amendă penală pentru amenințări dar și loviri.

Potrivit motivării instanței, cei doi erau colegi de muncă și în timpul unor lucrări au început să se certe de la o lopată. Apoi, scandalul a continuat și pe parcursul zilei, când inculpatul și-a amenințat colegul cu moartea și bătaia.

Atunci, ”persoana vătămată, fiindu-i teamă că o să fie atacată de către inculpat a luat asupra sa un biriceag și a afirmat către martori că dacă va fi atacată va folosi cuțitul”, se arată în motivarea instanței.

Punctul culiminant al scandalului a fost seara, în jurul orei 18.30, în fața magazinului comunal din localitatea în care cei doi locuiau.

Atunci ”inculpatul a depășit persoana vătămată și a așteptat-o la magazinul din centrul comunei inculpatul provocând persoana vătămată la bătaie.

În urma unui schimb de replici părțile s-au apropiat la o distanța de câțiva metri, intervenind între aceștia o parte dintre martorii oculari pentru a se evita o luptă între părți.

Inculpatul s-a deplasat la mașina sa a luat o bucată de fier ( levier sau cheia de roți) s-a întors și a lovit-o, cu aceasta, pe persoana vătămată în zona capului și antebraț, cauzându-i leziuni corporale vindecabile în 7-8 zile de îngrijiri medicale”, se arată în motivarea instanței.

La trei ani de la comiterea faptei, bărbatul a fost condamnat la o amendă penală de 5800 de lei și 3000 de lei daune către fostul său coleg de muncă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax