Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi oameni ai străzii din Alba Iulia s-au trezit fără bani în buzunare după ce s-au culcat pe o bancă. Cum s-a terminat totul

Publicat

Polițiștii din Alba Iulia au avut de cercetat un caz de furt din buzunare. Cei rămași fără bani au fost doi oameni ai străzii din Alba Iulia. Cazul a primit o rezolvare în data de 18 iunie 2024, din partea Judecătoriei Alba Iulia. 

Motivarea a fost făcută publică de magistrați, iar în ea se află detaliile care au stat la baza cazului. 

Din câte se pare fapta s-a petrecut în 25 septembrie 2023, în centrul orașului, în jurul orei 18.00.

Atunci cei doi oameni ai străzii fiind beți s-au culcat pe o bancă. Când s-au trezit și-au dat seama că nu mai au bani in buzunare. Drept urmare au anunțat polițiștii că au fost victimele unui furt.

”Ambii aflându-se în stare de ebrietate, au constatat că, persoane necunoscute au sustras dintr-un buzunar al primului, suma de 20 lei iar dintr-un buzunar al celui de-al doilea, suma de 10 lei, aspecte pe care le-au constatat când s-au trezit, astfel cum a rezultat din declarațiile persoanelor vătămate”, se arată în motivarea instanței.
Oamenii legii nu au putut obține foarte multe infomații, iar în luna aprilie a anului 2024, procurorii au cerut închiderea dosarului. În data de 18 iunie 2024, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au admis cererea și au închis dosarul pentru furt.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate