Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi oameni care au murit îmbrățișați, descoperiți sub dărâmături de militarii români trimiși în Albania

Publicat

Momente cumplite după cutremurul din Albania. Echipajele de salvare din România trimise la fața locului pentru a interveni în zonele afectate de cutremur au reușit, după câteva ore de căutări, să recupereze două persoane decedate de sub dărâmături. Este vorba despre un cuplu, cei doi fiind găsiți îmbrățișați.

Intervenția de recuperare a celor două cadavre a durat mai bine de șase ore, din momentul confirmării, din cauza dificultăților din zona afectată.

Echipa de salvare-căutare RO-USAR formată din 52 de pompieri a început, miercuri, operațiunile de salvare-căutare în Albania.

Începând cu ora 12 noaptea, pompierii salvatori au ajuns în partea de nord a orașului Durres unde au început operațiunile de căutare – salvare la o clădire, prăbușită, fiind indicii că sub dărâmături mai pot fi supraviețuitori.

Imediat după aterizarea pe teritoriul Albaniei, echipa RO-USAR s-a instalat în incinta unei baze navale din orașul Durres, a transmis Ministerul Afacerilor Interne (MAI) printr-un comunicat. Specialiștii români acționează în zona orașului Durres alături de echipe din Grecia, Croația și Turcia.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, este în permanentă legătură cu colonelul Vasile Pirtea, şeful echipei de salvatori, pentru a fi informat în legătură cu orice nevoie sau solicitare a specialiştilor salvatori.

Foto: wsbradio.com

Sursă: libertatea.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax