Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi polițiști de la IPJ Alba, răniți în poligonul militar din Alba Iulia. Făceau operațiuni cu muniție

Publicat

Incident grav în poligonul din Alba Iulia. Doi polițiști au fost răniți, vineri, în timp ce manipulau muniție. S-a produs o explozie în timpul delaborării cartușelor percutate. Unul dintre ei a fost internat în spital.

La solicitarea Alba24, IPJ Alba a făcut următoarele precizări:

”La data de 5 aprilie 2024, în jurul orei 10.30, doi polițiști din cadrul Serviciului Logistic al Inspectoratului de Poliție Județean Alba, în timp ce efectuau procedura de delaborare a cartușelor percutate, în poligonul militar din Alba Iulia, au suferit leziuni corporale, în urma producerii unei explozii urmată de împrăștierea de materiale metalice.

Cei doi polițiști au fost transportați la spital unde au primit îngrijiri medicale. Viața nu le-a fost pusă în pericol. Unul dintre ei a rămas sub supraveghere medicală.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și neluarea și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, precum și pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și cauzelor producerii acestui incident”.

Potrivit unor surse, unul dintre cei doi polițiști a suferit o intervenție chirurgicală la spital, din cauza rănilor.

foto: arhivă, rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Grija

    luni, 08.04.2024 at 04:06

    Lipsa unei scoli specifice de de ani nu de citeva luni sau deloc își spune cuvântul. Noroc ca nu erau de la gardieni publici ca era tragic !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax