Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi pompieri de la ISU Alba, pe locurile I și III la cea mai dură competiție pentru salvatori din lume, desfășurată în Germania

Publicat

Doi pompieri de la ISU Alba au obținut locul I, respectiv locul III la o competiție internațională dură, dar extrem de populară printre pompierii de peste tot. Competiția se numește Toughest Firefighter Alive și a avut loc în Germania. 

Potrivit organizatorilor, aceasta este cea mai grea competiție de pompieri din lume și este un eveniment în care salvatorii sunt puși în situații în care au nevoie de forță și formă fizică extrem de bună pentru a fi eficienți la incidente operaționale.

”Popa Ioan, Mihai Avram din cadrul ISU Alba sunt colegii care au făcut echipă cu alți 3 colegi de la ISU Brasov în cadrul acestei vestite competiții și au luptat pentru titlul de „Campioni”, unde au avut de înfruntat participanți, din mai multe țări.

Rezistența, îndemânarea, rapiditatea și capacitatea fizică le-a fost pusă la încercare la acestă competiție a pompierilor care a avut loc în Germania, unde ei au reușit să ducă echipa României pe podium, obținând LOCUL I, respectiv Locul III.

Bine antrenați și pregătiți mereu pentru cele mai dificile probe, pompierii militari din cadrul ISU Alba au urcat pe podium la toate categoriile la care au participat:

Locul I – categoria < 30 ani Ioan POPA;

Locul III categoria 35 – 40ani, Mihai AVRAM;

Locul IV – proba de echipă”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax