Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Doi proprietari de imobile din zona „gropii de la Plus” din Ocna Mureș, scutiți de plata impozitului

Publicat

Proprietarii de imobile din zona „gropii de la Plus” au fost scutiți de plata impozitelor și taxelor locale, după ce, în ședința de joi, 31 ianuarie, consilierii locali au aprobat proiectul de hotărâre numărul 5 din ordinea de zi. Acest proiect vizează firma „Persida” SRL şi un service auto.

UPDATE: Reprezentanţii Primăriei au transmis următoarele precizări: „proiectul de hotărâre aprobat în ședința din 31.01.2013 a Consiliului Local al orașului Ocna Mureș referitor la S.C. PERSIDA S.R.L. și Haiduc Adrian Vasile conține anularea concesiunii pe un teren dispărut în urma dezastrului din 22.12.2010 și nu atribuirea de facilități sau scutiri de taxe și impozite celor două persoane.”

În proiectul de hotărâre menționat este prevăzută anularea concesiunii terenului şi impliciat a impozitelor pe imobile şi terenuri pentru PFA Auto-Mecanica „Haiduc” Ocna Mureș şi „Persida” SRL, începând cu 2010, când s-a surpat terenul din zonă.

Reamintim că în 22 decembrie 2010, în zona magazinului Plus din Ocna Mureș s-a format o groapă cu o suprafață de aproximativ 1.800 mp, după ce terenul s-a surpat. Zona respectivă era străbătută de o reţea de galerii subterane provenite de la fosta mină de sare, care a fost inundată cu apă. Au fost afectate mai multe clădiri, case de locuit și un drum, la care lucrările de reabilitare au început de curând.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax