Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi proxeneţi din Alba Iulia s-au întors în arest, după ce au încercat să influenţeze una dintre martorele din dosar. Vezi despre cine este vorba

Publicat

pol

Doi proxeneţi din Alba Iulia, Daniel Petru Gergely şi Cornel Bumbu s-au întors în arestul Poliţiei, după mai multe luni de libertate. Procurorii DIICOT au solicitat emiterea de noi mandate de arestare preventivă pe numele acestora, după ce aceştia şi-au încălcat obligaţiile legale instituite la eliberarea din arest, în luna martie şi au luat legătura cu una dintre martorele din dosar.

Cei doi au calitatea de inculpaţi în dosarul de proxenetism şi pornografie care se judecă la Tribunalul Alba Iulia. La începutul acestei săptămâni, la termenul de fond al dosarului, procurorii DIICOT au solicitat din nou arestarea preventivă a lui Cornel Bumbu şi Daniel Petru Gergely, după ce aceştia au luat legătura cu una dintre martore, pe care au încercat să o influenţeze.

Tribunalul Alba a admis solicitarea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile. Miercuri, Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale i-au identificat pe cei doi pe raza muncipiului Alba Iulia şi i-au depus în Centrul de Reţinere al IPJ Alba.

Cornel Bumbu şi Daniel Petru Gergely au fost eliberaţi din arest în luna martie, iar după 5 luni s-au întors după gratii.

Reamintim că, începând cu luna septembrie 2009, Cornel Bumbu este suspectat că a recrutat o minoră, pe care, sub promisiunea obţinerii unor venituri importante şi prin exercitarea de violenţe psihice, respectiv şantajarea acesteia cu difuzarea către colegii de şcoală, către părinţi şi alte cunoştinţe a unor imagini sexuale explicite, a obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu el şi alte persoane, în scopul obţinerii în comun de venituri ilegale. Acesta deţinea la reşedinţele lui, în format electronic, pe sisteme informatice, filmări şi imagini cu minora, care au fost folosite pentru şantajarea acesteia.

Daniel Gergely este suspectat că, începând cu luna septembrie 2009, a recrutat-o pe minoră, pe care, sub promisiunea obţinerii unor venituri importante şi prin exercitarea de violenţe psihice, respectiv şantajarea acesteia cu difuzarea unor imagini sexuale explicite, a obligat-o să întreţină cu el şi alte persoane relaţii sexuale în scopul obţinerii de venituri ilegale. Acesta deţinea, la domiciliul lui, în format electronic, pe sisteme informatice, filmări şi imagini cu victima în ipostaze sexuale, imagini care au fost folosite pentru şantajarea minorei.

Decizia Tribunalului Alba poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. gica

    duminică, 23.10.2011 at 21:52

    merita sa fie retinut bumbu cornel si nici sa nu ii mai deie drumu sa isi ispaseasca pedeapsa acolo unde este
    ****** naibi si ciocolata merita sa fie inchisi
    vad ca nu le place libertatea
    cum poate el sa santajeze el o minora **** naibi si celalalt nesimtit si ala ****** ca si el ciocolata uratu dracu

  2. ciocolta

    duminică, 06.11.2011 at 22:26

    thg

  3. ciocolta

    duminică, 06.11.2011 at 22:32

    mai gica sti ca suntem afara? si ca am fost arestati abuziv …u de unde sti ce se intampla in dosarul nostru ? esti cum vreun martor sub acoperire ???sau vreun sifon sau vreun politist ce imi poarta mie pica …o sa raspunzi pt ce ai vorbit in fata legi pt ca se poate afla de pe ce calculator ai trimis commentul …si de unde sti ca am santajato noi ??? daca nu e adevarat si u faci afirmatii sti ce inseamna asta ?….oricum daca imi doresti inchisoare o sa iti dea dumnezeu tie asa ca o sa aud de tine cat de tarziu si o sa te si vad ,,,

  4. ciocolta

    duminică, 06.11.2011 at 22:34

    mai valy mai mai

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax