Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

FOTO UPDATE: Doi răniți în urma unui ACCIDENT RUTIER produs pe DN75 la Mihoești, lângă Câmpeni

Publicat

accident campeni

Două persoane au fost rănite într-un accident rutier, joi după-amiaza pe DN75, lângă Câmpeni. Două autoturisme au intrat în coliziune.

accident campeni 2

Potrivit ISU Alba, la fața locului intervine stația de pompieri Cîmpeni și două ambulanțe ale SAJ. Cele două victime sunt neîncarcerate.

accident campeni 4

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, joi, în jurul orei 14.20, polițiștii din Câmpeni au intervenit pentru soluționarea unui accident rutier produs pe DN 75, pe raza localității Mihoești.

Un bărbat de 31 de ani, din Roșia Montană, în timp ce conducea un autoturism în direcția Mihoești – Câmpeni, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers spre stânga, pentru a intra pe strada Valea Oilor și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din comuna Poiana Vadului.

În urma accidentului, un bărbat de 45 de ani și o femeie de 34 de ani, pasageri în primul autoturism, au suferit leziuni corporale ușoare și au fost transportați la spitalul din Câmpeni.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax