Connect with us
Publicitate

CUGIR

Doi răniți într-un accident rutier provocat de un bărbat din Cugir, care s-a urcat la volan beat și fără permis

Publicat

politie noaptea

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier Alba au intervenit pe DN 7, la kilometrul 344, în afara localității Balomir, unde a fost semnalată producerea unui accident rutier. Accidentul s-a produs sâmbătă seara în jurul orei 23,30. 

Din primele cercetări a rezultat că un bărbat de 37 de ani, din Cugir, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe sensul opus de mers după care a intrat în coliziune cu un cap de pod.

În urma accidentului, conducătorul auto și un bărbat de 44 de ani, pasager în autoturism, au suferit leziuni corporale ușoare.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Bărbatului i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Sursă: IPJ Alba

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax