Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi sibieni, suspecţi principali în 6 cazuri de furt din magazine din Alba Iulia. Unul dintre ei a fost reţinut de poliţişti

Publicat

Doi bărbaţi din Sibiu sunt suspecţi principali în şase cazuri de furturi din magazine petrecute în Alba Iulia, anul trecut şi la începutul anului 2013. Unul dintre cei doi a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii albaiulieni.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în perioada martie 2012 – ianuarie 2013, Paul S., de 23 de ani şi Iosif M., de 37 de ani, ambii din municipiul Sibiu au sustras cosmetice, electronice şi alte bunuri de larg consum, în valoare totală de 6.272 lei.

Faţă de cei doi suspecţi au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, iar faţă de Paul S. a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a celor doi suspecţi.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax