Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi şoferi au rămas fără permise şi alţi peste 200 au fost amendaţi de poliţiştii din Alba, într-o singură zi. Acţiune a poliţiei rutiere

Publicat

Peste 200 de şoferi au avut “ghinionul” de a fi prinşi de poliţiştii din Alba, marţi, în trafic, cu viteză excesivă sau încălcând alte reguli de circulaţie. Au fost amendaţi, iar doi dintre ei au rămas şi fără permise.

Poliţiştii din cadrul tuturor structurilor de poliţie rutieră sprijiniţi de structurile de ordine publică a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au organizat, marţi, o acţiune având ca scop creşterea gradului de siguranţă a participanţilor la trafic prin prevenirea şi combaterea încălcării normelor legale care reglementează regimul de viteză.

În cadrul acestor activităţi, pentru neregulile constatate au fost aplicate 227 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 41.250 lei. Dintre acestea, 169 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului de viteză, 21 pentru neportul centurii de siguranţă, iar 37 pentru alte abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Ca măsuri complementare, au fost retrase 7 certificate de înmatriculare şi reţinute 2 de permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, dintre care unul pentru nerespectarea regimului de viteză.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate