Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi șoferi beți și un tânăr fără permis: Rezultatele polițiștilor rutieri din Alba, în ultimele 24 de ore

Publicat

Trei persoane au fost prinse de polițiștii din Alba, în timp ce încălcau legislația rutieră, pe raza județului, miercuri, 21 august. Cele trei cazuri au fost comunicate în buletinul de presă de joi, 22 august 2024. 

Este vorba despre un tânăr de 22 de ani prins la volan fără carnet și doi șoferi care au fost depistanți în timp ce conduceau beți.

În toate cele trei cazuri au fost deschise dosare penale.

Conducerea fără carnet

La data de 21 august 2024, în jurul orei 20.00, polițiștii Postului de Poliție Ighiu au depistat un tânăr de 22 de ani, din comuna Călinești- Oaș, județul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Județean 107 H, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și fără ca autoturismul să fie înmatriculat.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducea fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Șofer beat prins pe străzile din Alba Iulia

La data de 21 august 2024, în jurul orei 17.00, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au depistat un bărbat de 49 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Arieșului din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de   0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânăr prins beat la volan, la Sălciua

La data de 22 august 2024, în jurul orei 01.30, polițiștii din Baia de Arieș, în timp ce acționau pe DN 75, pe raza comunei Sălciua, au depistat un bărbat de 32 de ani, din Baia de Arieș, care conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În toate cele trei cazuri polițiștii au deschis dosare penale.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate