Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi şoferi de TIR cehi, prinşi cu alcool la bord, pe DN7, la Vinţu de Jos

Publicat

Poliţiştii de la Serviciul Rutier Alba au oprit în trafic, miercuri seara, pe DN7, aproape de Vinţu de Jos, două TIR-uri conduse de şoferi de cetăţenie cehă, care conduceau maşinile de mare tonaj sub influenţa alcoolului. Unul dintre acesta s-a ales cu dosar penal, iar celălalt a rămas fără permis pentru 90 de zile.

Primul TIR oprit era condus de un cetăţean ceh în vârstă de 46 de ani. Pentru că emana miros de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest,  care a indicat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la Spitalul Municipal Sebeş. unde i-au fost recoltate  probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere  pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană  având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală”.

La scurt timp, poliţiştii au oprit un alt autotractor, condus de un cetăţean ceh pentru care aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost sancţionat contravenţional şi a rămas fără permis pentru 90 de zile.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax