Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi șoferi din Alba au ajuns pietoni și s-au ales și cu dosare penale după ce au fost trași pe dreapta de polițiști. Ce au făcut

Publicat

Doi șoferi din Alba au fost prinși în ultimele 24 de ore beți la volan. Unul a fost oprit la Câmpeni, iar altul în Alba Iulia. Cazurile au fost detaliate de reprezentanții IPJ Alba în buletinul de presă din 13 octombrie. 

Este vorba despre doi bărbați, unul în vârstă de 50 de ani din Bistra, iar altul în vârstă de 44 de ani din Alba Iulia.

Beat la volan pe străzile din Câmpeni

Potrivit IPJ Alba, la data de 12 octombrie 2024, în jurul orei 18.20, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Câmpeni, în timp ce acționau pe DN 75, pe raza orașului, au oprit, pentru control, o autoutilitară care era condusă de un bărbat de 50 de ani, din comuna Bistra, județul Alba.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În miez de noapte, tras pe dreapta de polițiști

De asemenea, la data de 13 octombrie 2024, în jurul orei 01.40, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au depistat un bărbat de 44 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Gheorghe Pop de Băsești, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, în vederea stabilirii alcoolemiei, au transmis reprezentații IPJ Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate