Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi şoferi din Alba Iulia au rămas fără permis, pentru că nu au acordat prioritate pietonilor. Şancţiuni şi pentru pentru cei care au traversat strada neregulamentar

Publicat

Poliţiştii din Alba Iulia au organizat miercuri, pe raza municipiului o acţiune preventivă care a avut ca scop combaterea indisciplinei conducătorilor auto care nu acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea străzii. Au fost aplicate 54 de sancţiuni contravenţionale, dintre care doar două pentru neacordare prioritate pietoni.

De asemenea au mai fost aplicate 12 sancţiuni pentru depăşirea regimului legal de viteză, 10 pentru neportul centurii de siguranţă, 7 pentru nerespectarea regulilor privind traversarea drumului public de către pietoni, restul constituind alte abateri la regimul rutier. Valoarea amenzilor aplicate este de 8.840 lei.

Totodată au fost reţinute în vederea suspendării trei permise de conducere, două dintre acestea fiind pentru neacordare prioritate pietoni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax