Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Doi şoferi din Alba Iulia, cu dosare penale, pentru conducere sub influenţa alcoolului şi fără permis

Publicat

Doi şoferi din Alba Iulia s-au ales cu dosare penale pentru că au condus sub influenţa alcoolului sau cu permisul suspendat.

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au oprit în trafic, în noaptea de 15/16 iulie, la ora 00.09, pe Bulevardul Republicii din municipiu, pe Eugen C. (32 de ani), din Alba Iulia, care conducea un  autoturism proprietate personală. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii  alcoolemiei.

Luni, poliţiştii din Alba Iulia s-au sesizat din oficiu privind la săvârşirea de către Adrian C. (36 de ani) a infracţiunii de „conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are permisul de conducere suspendat”. Din verificările efectuate de poliţişti în baza de date a IPJ Alba, a rezultat faptul că Adrian C., din Alba Iulia, are dreptul de a conduce autovehicule suspendat începând cu data de 6 iunie 2013 şi nu a predat permisului de conducere la Serviciul Rutier Alba. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are permisul de conducere suspendat”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax