Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi șoferi din Ighiu și Bucerdea Grânoasă, cu dosare penale după ce au fost prinși băuți la volan. Ce alcoolemie aveau

Publicat

Doi băbați din Ighiu și Bucerdea Grânoasă s-au ales cu dosare penale duminică, după ce s-au urcat băuți la volan. Unul dintre aceștia avea o alcoolemie de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 8 septembrie 2024, în jurul orei 08:20, polițiștii rutieri din Alba Iulia au oprit, pentru control, un autoturism care era condus, pe raza municipiului Alba Iulia, de un bărbat de 60 de ani, din comuna Ighiu.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate.

La data de 8 septembrie 2024, în jurul orei 22:00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce acționau pe strada Lucian Blaga din Bucerdea Grânoasă, au oprit, pentru control un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din Bucerdea Grânoasă.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate