Connect with us
Publicitate

AIUD

Doi șoferi prinși beți la volan, în timp ce conduceau pe străzile din Aiud. Ce alcoolemie a arătat aparatul etilotest

Publicat

Doi șoferi din Alba s-au ales cu dosare penale după ce au fost trași pe dreapta de polițiștii rutieri. Aceștia au fost prinși beți la volan, pe străzile din Aiud. 

Unul a fost prins în dimineața zilei de 19 iunie, iar cel de al doilea tot în aceiași zi, în jurul orei 18.30. 

Ambele cazuri au fost comunicate de reprezentații IPJ Alba, în buletinul de presă din 20 iunie 2024.

La data de 19 iunie 2024, în jurul orei 06.40, polițiștii rutieri din Aiud au depistat un bărbat de 49 de ani, din municipiul Aiud, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Tudor Vladimirescu din Aiud, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,73 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

De asemenea, la data de 19 iunie 2024, în jurul orei 18.30, polițiștii rutieri din Aiud au depistat un bărbat de 39 de ani, din comuna Hopârta, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Gării din Aiud, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,49 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax