Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi șoferi și un motociclist prinși beți de polițiștii din Alba, în același loc, în doar câteva ore. Ce alcoolemie aveau

Publicat

Doi șoferi și un motociclist prinși beți de polițiștii din Alba, în același loc, în doar câteva ore. Este rezultatul polțiștilor rutieri care au acționat pe DJ 762 A, pe raza localității Avram Iancu. 

Aceștia au prins doi șoferi și un motociclist, în doar câteva ore. Rezultatul a fost comunicat de reprezentații IPJ Alba în buletinul de presă din 21 iulie.

Potrivit IPJ Alba, la data de 20 iulie 2024, în jurul orei 20.20, polițiștii Serviciului Rutier Alba, în timp ce acționau pe DJ 762 A, pe raza localității Avram Iancu, au oprit, pentru control, un ATV condus de un bărbat de 30 de ani, din localitatea Ribița, județul Hunedoara.

În urma testării, cu aparatul etilometru, a rezultat valoarea de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Beat pe străzile din Avram Iancu 

De asemenea, la data de 20 iulie 2024, în jurul orei 20.40, polițiștii Serviciului Rutier Alba, în timp ce acționau pe DJ 762 A, pe raza localității Avram Iancu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din localitatea Vața de Jos, județul Hunedoara.

În urma testării, cu aparatul etilometru, a rezultat valoarea de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Motociclist prins beat

Mai mult de atât, la data de 20 iulie 2024, în jurul orei 21.30, polițiștii Serviciului Rutier Alba, în timp ce acționau pe DJ 762 A, pe raza localității Avram Iancu, au oprit, pentru control, un motociclu condus de un tânăr de 25 de ani, din localitatea Vadu Moților, județul Alba.

În urma testării, cu aparatul etilometru, a rezultat valoarea de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate