Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi soți din Vurpăr, comuna Vinţu de Jos, prinși cu 9 kilograme de cannabis. Au fost trimişi în judecată pentru cultivare şi deţinere de droguri

Publicat

canabis

canabis Procurorii DIICOT Alba Iulia au dispus recent trimiterea în judecată a doi inculpaţi, soţ şi soţie, care aveau droguri în locuinţă.

Inculpaţii se numesc Nicolae Corcheş  şi Marilena Corcheş  şi locuiesc în satul Vurpăr din comuna Vinţu de Jos. Au fost trimişi în judecată la Tribunalul Alba, de către procurori de la DIICOT Alba Iulia, pentru cultivare şi deţinere de droguri de risc.

Cei doi soţi au fost găsiţi de anchetatori cu o cantitate de 9 kilograme de masă vegetală de cannabis în locuinţa proprie.

Inculpaţii nu au apucat să vândă din producţia de droguri pentru că au fost identificaţi de poliţiştii de la BCCO Alba Iulia. Cei doi riscă închisoare de la 2 la 5 ani.

Recent, DIICOT Alba Iulia a trimis în judecată un nou dosar cu trafic de droguri în familie. Romoşan Mihai (tatăl), Romoşan Monica (mama) şi Romoşan Mihai Raul (fiul), din Cugir, vor fi judecaţi de Tribunalul Alba pentru deţinere, vânzare şi punerea la dispoziţie a unei locuinţe pentru consum de droguri de risc. În acest dosar, în 10 noiembrie 2016, s-a efectuat o percheziţie la domiciliul celor trei inculpaţi.

Anchetatorii au descoperit atunci ”masă vegetală” (canabis) şi obiecte destinate consumului de droguri. Romoşan Raul Mihai se ocupa în activitatea infracţională şi cu vânzarea de droguri către alţi tineri din Cugir. La sediul DIICOT Alba Iulia au fost audiaţi mai mulţi tineri din oraşul Cugir, unii dintre ei minori. Drogurile se consumau de multe ori la locuinţa celor trei persoane.

Vezi şi Familie din Cugir, trimisă în judecată pentru trafic de droguri. Ancheta a fost derulată de DIICOT Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. cucu

    luni, 23.01.2017 at 16:18

    Cand o sa se termine prostia asta cu „drogurile”? Cum dumnezeu poti spune ca iarba e un drog?

  2. CIUFU

    miercuri, 25.01.2017 at 11:36

    DA FRUMOS SI LA OBIECT CU DATE CONCRETE CEEA CE E BINE.
    O INTREBARE AM; DACA ERA UN SRL TOT ASA ERA ARTICOLU, REFERITOR LA DATE ,BINEINTELES?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax