Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi sportivi din Alba Iulia în lotul României la Campionatul Mondial de Taekwondo. Când vor lupta Eduardo și Alecsandru

Publicat

Doi sportivi din Alba Iulia, practicanți de taekwondo, fac parte din lotul României, la Campionatul Mondial de Taekwondo 2022. Campionatul are loc în perioada 28 – 31 iulie. 

Cei doi sportivi din Alba Iulia sunt antrenați de Alin Moldovan, antrenor în cadrul clubului Revolution Academy, dar și antrenor la secția de taekwondo a Clubului Unirea.

Este vorba despre Eduardo Cetean care va lupta la categoria -41 de kilograme și Alecsandru Boloage care lupta la categoria -49 de kilograme.  Eduardp va lupta sâmbătă 30 iulie, iar Alecsandru duminică 31 iulie.

În ultimele săptămâni aceștia s-au antrenat alături de lotul național al României, pentru campionatul mondial din acest weeekend. Cei doi au fost selectați în baza rezultatelor bune obținute în ultima perioadă la campionate naționale, dar și internaționale.

”Așteptăm cu nerăbdare meciurile celor doi sportivi din Alba care s-au antrenat intens în ultimele săptămâni și sunt dornici să dea tot ce pot, în luptă, pe tatami. Sunt sigur că cei doi vor lupta, vor aduce puncte și de asemenea medalii de la Campionatul Mondial din Sofia”, a declarat Alin Moldovan pentru alba24.ro.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax