Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi taximetrişti din Ocna Mureş, amendaţi de poliţişti cu 50.000 de lei. Nu aveau autorizaţie de transport persoane

Publicat

Poliţiştii din Ocna Mureş au amendat, miercuri, doi taximetrişti din oraş, cu suma totală de 50.000 de lei, pentru că nu avea autorizaţie de transport persoane. Celor doi le-a fost suspendat dreptului de utilizare al autovehiculelor pentru şase luni.

Miercuri, între orele 8.30 şi 14.00, polițiștii din Ocna Mureş au organizat o acţiune de verificare a modului în care se desfăşoară transportul public de persoane în regim taxi.

S-a urmărit depistarea şi sancţionarea celor care desfășoară transport public de persoane în mod ilegal, dar şi prevenirea accidentelor rutiere datorate nerespectării prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice.

La ora 09.30, pe strada Nicolae Iorga din Ocna Mureş, a fost depistat B.E., de 56 de ani, din Ocna Mureş, în timp ce efectua activități de taximetrie cu un autoturism, fără a deţine autorizaţie pentru efectuarea transportului public de persoane.

La ora 11.30, pe strada 8 Martie din Ocna Mureş, a fost depistat S.A., de 56 de ani, din Ocna Mureş, în aceeaşi situaţie.

Cei doi taximetrişti au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 25.000 lei, fiecare, iar ca măsura complementară s-a dispus suspendarea dreptului de utilizare al vehiculului pe termen de 6 luni.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax