Connect with us
Publicitate

BLAJ

Doi tineri au devenit ”spaima Blajului”: Au spart o casă, au furat o mașină și au condus-o fără carnet. Unul a fost prins

Publicat

sirena politia

Doi tineri din Blaj au devenit într-un timp scurt printre cele mai căutate persoane din oraș, după ce au furat diferite bunuri dintr-o casă, un automobil pe care l-au condus fără carnet, au lovit alte două mașini, dintre care un taxi din care au furat aparatul de taxat. 

Unul dintre cei doi minori a fost prins și reținut, altul este căutat de poliție. Prejudiciul cauzat de cei doi este de aproape, 30.000 de lei.

Pentru documentarea activității infracționale a acestora, polițiștii au efectuat 5 percheziții domiciliare.

Potrivit IPJ Alba, la data de 20 mai 2021, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj au luat măsura reținerii, pentru de 24 de ore, față de un tânăr de 22 de ani, din Blaj, care este bănuit de furt, furt în scop de folosință, distrugere și conducere fără permis.

Se pare că, în noaptea de 12/13 mai 2021, acesta, împreună cu un alt tânăr de 24 de ani, din Blaj, care în prezent se sustrage cercetărilor, ar fi pătruns, fără drept, în locuința unui cetățean din municipiul Blaj, de unde ar fi sustras diferite bunuri (ceasuri, parfumuri, aparatură electrocasnică și electrică), precum și cheile unui autoturism, parcat în curtea imobilului.

Ulterior, cei doi ar fi sustras și condus autoturismul, pe ruta Blaj – Alba Iulia și retur, cu toate că nu dețin permis de conducere, împrejurare în care, pe raza municipiului Blaj, ar fi acroșat două autoturisme, din care un taxi, din interiorul căruia ar fi sustras aparatul de taxat.

Pentru documentarea activității infracționale a celor doi, ieri, 20 mai, polițiștii din Blaj, sprijiniți de polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din IPJ Alba, au efectuat 5 percheziții, la imobilele de domiciliu și alte 3 locații folosite de cei doi în activitatea infracțională, ocazie cu care au fost identificate o parte din bunurile sustrase precum și articole vestimentare folosite în timpul săvârșirii faptelor.

Prejudiciul, care a fost evaluat la 30.000 de lei, a fost recuperat în proporție de aproape 50 %.

În cursul zilei de azi, persoana reținută va fi prezentată în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate pentru depistarea celuilalt bărbat bănuit că a participat la săvârșirea infracțiunilor și recuperarea integrală a prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax