Connect with us
Publicitate

BLAJ

Doi tineri au spart o casă din Blaj, au furat un Mercedes și l-au condus până la Alba Iulia. Pe drum au avariat două mașini

Publicat

politie noaptea

Doi tineri care au intrat într-o casă din Blaj, au furat mai multe bunuri, dar și un automobil Mercedes parcat în curtea casei cu care s-au plimbat până la Alba Iulia, au fost condamnați de magistrați. 

Mai mult de atât, aceștia au mai și lovit două mașini parcate, iar din una dintre acestea au furat un aparat de taxare pentru taxiuri. 

Fapta s-a petrecut la sfârșitul lunii mai a anului 2021. Aproape toată ”aventura” celor doi tineri a fost surprinsă de camerele de supraveghere montate în diferite locuri din Blaj.

Potrivit motivării instanței, cei doi tineri, au intrat prima dată în curtea persoanelor vătămate și au furat două biciclete, cu care s-au plimbat pe mai multe străzi din Blaj.

Apoi, cei doi au hotărât să intre în casa familiei și să fure mai multe bunuri: au furat șapte ceasuri, două tablete, patru telefoane, câteva parfumuri, scule, dar au găsit și cheile unui automobil Mercedes.

După cu toate bunurile furate, dar și cu cele două biciclete pe care le-au urcat pe bancheta din spate a mașinii au pornit la drum spre Alba Iulia. Nici unul dintre ei nu deținea permis de conducere.

La scurt timp, în timp ce conducea, unul din tineri a lovit un automobil marca Volkswagen, dar și o Dacia. După ce au lovit autoturismul Dacia, au furat din acesta un aparat de taxare pentru taximetrie.

Apoi și-au continuat drumul către Alba Iulia.

Tinerii au ajuns în Alba Iulia unde au vândut cele două biciclete pe 900 de lei. De asemenea, au luat-o din Alba Iulia pe iubita unuia dintre ei, dar și pe fratele acesteia și s-au întors în Blaj.

La un moment dat, în jurul orei 04.12, camerele de supraveghere îi suprind pe cei doi tineri cum parchează mașina furată, înapoi în curtea proprietarilor.

Mașina a fost găsită a doua zi de o persoană care are grijă de casa de unde a fost furat automobilul.

În urma unor percheziții domiciliare, mai multe dintre bunurile furate de cei doi au fost găsite.

Cei doi tineri au recunoscut în totalitate faptele pe care le-au produs și au ales să fie judecați prin procedură simplificată. Mai mult de atât, au căzut la înțelegere că vor plăti pentru fiecare pagubă produsă, atât în interiorul casei de unde au furat dar și pentru mașinile avariate.

Drept urmare, pentru faptele lor, unul dintre tineri a fost condamnat la doi ani si cinci luni de închisoare cu suspendare, iar altul la doi ani și patru luni de închisoare tot cu suspendare.

Decizia a fost dată de magistrații Judecătoriei Blaj în data de 30 iulie 2021.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax