Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi tineri care au atacat o femeie într-un gang întunecat din Alba Iulia, trimiși în judecată pentru tâlhărie calificată

Publicat

politie noaptea

Doi tineri din Alba Iulia, dintre care unul minor, au fost trimiși în judecată pentru tâlhărie calificată, de magistrații instanței din oraș. 

Cei doi, care sunt deja în arest preventiv, unul la Aiud, iar altul la centrul de arest pentru minori din Craiova riscă să stea ani buni după gratii, pentru un atac asupra unei femei, într-un gang întunecos. 

Este vorba despre un atac din data de 29 martie 2023. Mai exact, atacul s-a produs la adăpostul întunericului, în jurul orei 21:35, pe strada Tulnicului.

Femeia a fost atacată din spate, într-un gang dintre blocuri. Unul dintre agresori a apucat-o de mână, iar celălalt a vrut să îi smulgă geanta.

Femeia nu s-a lăsat, astfel încât unul dintre agresori i-a răsucit mâna până când aceasta a cedat.

Potrivit procurorilor care au anchetat cazul, au transmis că: ”La data de 21.03.2023, în jurul orei 21:35 (pe timp de noapte), aflându-se în zona străzii Tulnicului, din municipiul Alba Iulia, inculpații T.A. și T.B., prin exercitarea de violențe, au sustras geanta care aparținea femei.

În concret, în momentul în care persoana vătămată traversa un gang, cei doi inculpați s-au apropiat de aceasta prin spate și, în timp ce inculpatul T.B. o ținea de brațul stâng, inculpatul T.A. a încercat să îi smulgă geanta de pe brațul drept, dar întrucât persoana vătămată a opus rezistență (și-a încrucișat brațele în încercarea de a opri smulgerea genții), inculpatul T.A. i-a întors mâna la spate, reușind astfel să intre în posesia bunului”.

În data de 23 mai 2023, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, iar cei doi vor fi judecați pentru tâlhărie calificată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax