Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi tineri care au furat biciclete din Cetatea Alba Carolina, prinși de Poliție. Ajutați de complici, le-au vândut în Hunedoara

hoti de bicicleta

Publicat

Doi tineri care au furat biciclete de lângă o terasă din Cetatea Alba Carolina au fost prinși de polițiști. Aceștia au fost ajutați de alți doi tineri și au dus bicicletele în Hunedoara, unde le-au vândut.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia i-au identificat pe doi tineri, de 18 și 16 ani, din municipiul Hunedoara, ca persoane bănuite de săvârșirea furtului a două biciclete cu o valoare totală de 5.700 de lei, potrivit IPJ Alba.

Cei doi tineri ar fi profitat de faptul că proprietarii celor două biciclete le-au lăsat nesupravegheate, lângă o terasă din zona Cetății Alba Carolina și le-au sustras. La momentul respectiv, Poliția a cerut ajutorul cetățenilor pentru indentificarea suspecților.

Citește și FOTO: I-AȚI VĂZUT? Poliția din Alba Iulia caută doi tineri, suspecți că ar fi furat două biciclete din Cetatea Alba Carolina

Polițiștii au stabilit că bicicletele au fost transportate în municipiul Hunedoara, cu ajutorul altor doi tineri.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit păgubiților, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor doi tineri și a complicilor acest.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate