Connect with us
Publicitate

CUGIR

Doi tineri de 20 de ani, din Cugir, reținuți pentru aceeași infracțiune. Sunt acuzați că au furat băuturi alcoolice din magazine

Publicat

Doi tineri din Cugir, ambii în vârstă de 20 de ani, au fost reținuți pentru aceeași infracțiune: furt. Cei doi au furat, la date diferite, alcool de pe rafturile unor magazine din oraș și în final au fost prinși de polițiști. 

La data de 1 februarie 2022, polițiștii de investigații criminale din Cugir au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 20 de ani, din oraș, care este bănuit de săvârșirea unor furturi de băuturi alcoolice.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în perioada 9 – 22 ianuarie 2022, profitând de neatenția angajaților unui supermarket din oraș, ar fi sustras de pe rafturile magazinului mai multe sticle cu băuturi alcoolice, în valoare de peste 500 de lei.

Pentru furt de băuturi alcoolice a fost reținut, tot ieri, 1 februarie 2022, un alt tânăr de 20 de ani, din Cugir.

Potrivit polițiștilor, la data de 30 ianuarie 2022, în jurul orei 18.15, ar fi profitat de neatenția angajaților unui supermarket din oraș și ar fi sustras băuturi alcoolice de pe rafturile magazinului.

Tânărul se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar, pentru alte fapte de furt, săvârșite anterior.

În cursul zilei de azi, 2 februarie 2022, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax