Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi tineri din Abrud au fost arestaţi preventiv, după ce au furat piese metalice dintr-o fabrică de încălţăminte. Prejudiciul a fost estimat la peste 22.000 lei

Publicat

Doi tineri din Abrud au fost arestaţi pentru 29 de zile, după ce, în urmă cu câteva zile, au furat elemente metalice de la linia de producţie de încălţăminte de la o societate comercială din Abrud, cauzând un prejudiciu de peste 22.000 lei. Cei doi ar fi vrut să valorifice bunurile furate la un centru de colectare a fierului vechi.

Luni, 12 martie 2012, cei doi suspecţi de furtul elementelor metalice de la o linie de producţie a încălţămintei, aparţinând unei societăţi comerciale din Abrud au fost prezentaţi, de către Poliţia Oraşului Abrud, Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, cu propunere de arestare preventivă.

Parchetul şi-a însuşit propunerea poliţiştilor, sesizând Judecătoria Cîmpeni, iar, în urma dezbaterilor, pe numele lui B.M.F., de 26 de ani şi M.I.M., de 17 ani, ambii din Abrud, cu antecedente penale, au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Cei doi învinuiţi sunt cercetaţi pentru că, în perioada 8-10 martie 2012, au sustras elemente metalice de la linia de producţie a unei societăţi comerciale din Abrud pe care ulterior au încercat să le valorifice la un centru de colectare a deşeurilor feroase. Prejudiciul cauzat prin fapta lor a fost estimat la suma de 22.025 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax