Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi tineri din Aiud, condamnaţi la închisoare pentru tâlhărie. I-au furat unui amic de pahar telefonul şi banii

Publicat

inchisoare Doi tineri din Aiud vor sta după gratii doi ani, respectiv trei ani, după ce l-au tâlhărit pe un amic de pahar. Fapta s-a petrecut în noiembrie anul trecut, iar acum cei doi au fost depistaţi de poliţişti şi transportaţi la penitenciar.

Miercuri, 21 septembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică, i-au identificat şi reţinut, la Aiud, pe F.L. (19 ani) şi G.V.A. (24 de ani), ambii din Aiud, posesorii unor mandate de executare a pedepsei închisorii, emise la Judecătoria Aiud, în aceeaşi zi.

Cei doi sunt condamnaţi la executarea unor pedepse privative de libertate de doi ani, respectiv trei ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Condamnaţii au fost depuşi în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepselor.

În noaptea de 14/15 noiembrie, au consumat băuturi alcoolice împreună cu un tânăr de 23 de ani din judeţul Botoşani (care locuieşte, fără forme legale, în Aiud), într-un local public din oraş. Apoi, în timp ce acesta se deplasa spre casă, l-au acostat şi l-au deposedat de o sumă de bani şi de telefonul mobil.

După comiterea faptei, cei doi tineri s-au deplasat în comuna Basna, judeţul Sibiu, loc în care au fost găsiţi şi reţinuţi de către poliţişti.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax