Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi tineri din Aiud, reținuți de polițiști după ce au provocat un scandal în prima zi din an. S-au îmbătat și au bătut un bărbat

Publicat

Do tineri din Aiud, în vârstă de 24 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, după ce au bătut un bărbat de 39 de ani, în prima zi a anului 2023. Din câte se pare totul s-a întâmplat pe fondul consumului de alcool. 

Joi, 5 ianuarie 2023, cei doi vor ajunge în fața magistraților din Aiud pentru dispunerea măsurilor legale.

Potrivit IPJ Alba, la data de 4 ianuarie 2023, polițiștii din Aiud au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi tineri, ambii de 24 de ani, din municipiul Aiud, care sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Se pare că, în seara zilei de 1 ianuarie 2023, în timp ce se aflau la o locuință din municipiul Aiud, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cei doi ar fi agresat un cunoscut, în vârstă de 39 de ani, provocându-i leziuni corporale pentru a căror vindecare ar avea nevoie de 11 -12 zile de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de azi, 5 ianuarie, cele două persoane reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax