Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi tineri din Aiud s-au pierdut în pădure, pe timp de furtună: au fost căutați de poliție, SAS și jandarmi. Unde i-au găsit

Publicat

Doi tineri din Aiud au solicitat ajutor, prin 112, după ce s-au rătăcit în pădure. Au fost constituite echipe complexe de căutare, care au demarat căutările și i-au găsit pe cei doi într-o zonă greu accesibilă.

Potrivit IPJ Alba, la data de 25 iunie 2021, în jurul orei 22.30, polițiștii din Aiud au fost sesizați, prin 112, de către un tânăr, de 15 ani, din Aiud, despre faptul că, împreună cu un prieten, de 18 ani, se află în Pădurea Valea Lupului, din apropierea municipiului, iar, datorită condițiilor meteo, s-au rătăcit și s-au adăpostit sub un arbore.

În baza celor sesizate și a informațiilor obținute cu dificultate de la cei doi, din cauza lipsei de acoperire a rețelelor telefonice datorate condițiilor de ploaie torențială, au fost constituite echipe complexe de căutare, formate din polițiști, jandarmi, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, reprezentanți ai Serviciului Public Județean Salvamont Alba și polițiști locali, care au demarat activitățile de căutare.

Cei doi au fost identificați în jurul orei 24.00, într-o zonă foarte greu accesibilă, la o distanță de 4 kilometri de municipiu, parcurși exclusiv pe jos de echipele angrenate în căutări.

Peroanele identificate nu au suferit vătămări.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax