Connect with us
Publicitate

CUGIR

Doi tineri din Alba au intrat mascați în casa unui bărbat și l-au agresat pentru două telefoane mobile. Au fost arestați preventiv

Publicat

politie mascati

Doi tineri din Cugir vor fi cercetați, în stare de arest preventiv, pentru tâlhărie. În sera zilei de 3 martie cei doi ar fi pătruns în locuința unui cetățean din comuna Ighiu și, folosindu-se de amenințări și violență, i-ar fi sustras două telefoane mobile.

Potrivit IPJ Alba, la data de 4 martie 2022, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galde de Jos, sprijiniți de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și de polițiștii din Cugir, au identificat și reținut doi tineri, de 19 și 23 de ani, din Cugir, care sunt bănuiți de săvârșirea unei fapte de tâlhărie, în legătură cu care poliția a fost sesizată în seara zilei de 3 martie 2022.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, la data de 3 martie 2022, în jurul orei 21,30, având fețele acoperite, ar fi pătruns în locuința unui bărbat de 65 de ani, din comuna Ighiu, i-ar fi cerut banii și l-ar fi amenințat cu acte de violență.

Pentru că victima ar fi refuzat să le dea banii, cei doi l-ar fi agresat, iar ulterior l-ar fi deposedat de două telefoane mobile după care ar fi părăsit locuința acestuia.

În cursul zilei de ieri, 5 martie, cei doi reținuți au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, iar ulterior judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au recuperat cele două telefoane mobile.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax