Connect with us
Publicitate

CUGIR

Doi tineri din Alba, cu dosare penale după ce au fost opriți în trafic, în timp ce se aflau la volan. Ce au descoperit polițiștii

Publicat

Doi tineri din Alba s-au ales cu dosare penale după ce au fost opriți în trafic, în timp ce se aflau la volan. Sunt suspectați că erau sub influența unor substanțe interzise.

Potrivit IPJ Alba, unul dintre cei doi tineri a fost oprit de polițiștii Ocna Mureș, miercuri, 21 februarie, în jurul orei 13.00.

Tânărul de 22 de ani, din Ocna Mureș, conducea un autoturism, pe strada Poet Andrei Mureșanu din oraș.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Totodată, polițiștii au constatat că autoturismul condus de tânăr nu este înmatriculat în circulație.

La Cugir, miercuri, în jurul orei 15.00, a fost oprit un tânăr de 19 ani. Acesta conducea un autoturism, pe strada Nicolae Bălcescu din oraș.

Și în cazul acestuia, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

„Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal”, a transmis IPJ Alba.

Cei doi au fost conduși la spital, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În plus, pentru tânărul din Ocna Mureș, cercetările sunt și pentru conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax