Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi tineri din Alba, hoți ”de weekend”. Au vrut să fure un televizor dintr-o casă, dar l-au spart și l-au ascuns în tomberon

hot televizor casa apartament

Publicat

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au identifica doi tineri care sunt bănuiți că ar fi încercat să fure un televizor dintr-o locuință din Șard. Pentru că, în încercarea de a-l fura, l-au spart, au renunțat să-l sustragă și l-au ascuns într-un tomberon.

Potrivit IPJ Alba, la data de 05 mai 2020, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos i-au identificat pe doi tineri, unul de 18 ani, din localitatea Șard şi celălalt de 15 ani, din Alba Iulia, ca persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere și tentativă la furt calificat.

Din cercetări a rezultat că, în seara zilei de 2 mai 2020, cel în vârstă de 18 ani ar fi pătruns, prin efracție, într-o locuință din Șard, unde ar fi fotografiat bunurile din interior, cu scopul de a le identifica pe cele care ar putea fi sustrase. Ulterior, l-ar fi convins pe cel de 15 ani să pătrundă în locuință și să fure un televizor.

Minorul a scăpat televizorul și l-a abandonat în locuință, iar tânărul de 18 ani s-a întors la locul faptei de unde a luat televizorul spart și, pentru a ascunde faptele, l-a ascuns în tomberonul imobilului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate