Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi tineri din Alba Iulia, REȚINUȚI de polițiști. Au furat un autoturism și l-au condus, fără permis, pe raza municipiului

Publicat

Doi tineri din Alba Iulia au fost reținuți de polițiști. Sunt cercetați pentru furt în scop de folosință și conducere fără permis după ce ar fi sustras un autoturism pe care l-ar fi condus, pe drumurile publice, fără a deține permis.

Potrivit IPJ Alba, la data de 15 decembrie 2021, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au identificat și reținut doi tineri, de 18 ani și 17 ani, din Alba Iulia, care sunt cercetați pentru furt în scop de folosință și conducere fără permis.

Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 2/3 august 2021, împreună cu un tânăr de 16 ani, din Alba Iulia, ar fi profitat de faptul că un autoturism a fost lăsat neasigurat și cu cheile în contact, în curtea unei societăți comerciale și l-ar fi sustras. Ulterior, cei doi l-ar fi condus, pe raza municipiului Alba Iulia, fără să dețină permis de conducere după care l-au abandonat.

În cursul zilei de azi, 16 decembrie, cei doi reținuți vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax