Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi tineri din Alba Iulia, reținuți de polițiști după ce au furat piese metalice de 8.000 lei din incinta unei firme. Au fost puși sub control judiciar

Publicat

Doi tineri din Alba Iulia au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore iar acum au fost puși sub control judiciar de către instanță după ce au furat piese utilaje în valoare de 8.000 de lei, din incinta unei firme. Din cercetările polițiștilor rezultă că infracțiunea a fost pusă la cale de către trei persoane, însă, până acum, doar două dintre acestea au fost trase la răspundere.

La data de 10 iulie 2014, pe baza probelor obţinute în urma cercetărilor efectuate în cauză, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia au reuşit identificarea a 3 persoane despre care există suspiciunea că sunt autorii unui furt calificat comis în data de 6 iulie 2014, în dauna unei societăţi comerciale din municipiul Alba Iulia.

În sarcina acestora s-a reţinut că în data 6 iulie 2014 au pătruns în incinta unei societăţi comerciale din Alba Iulia, de unde au sustras 120 de burghie, dornuri, freze, două coli de tablă din inox, platbandă din inox, aparat de sudură. Valoarea totală a prejudiciului cauzat prin infracţiune este estimat la 8.000 lei.

Faţă de Marian N.G. de 24 de ani, Florin C. de 32 de ani, ambii din municipiul Alba Iulia poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă pentru o perioada de 30 zile, procurorul de caz dispunând faţă de aceştia măsura controlului judiciar.

În cauză cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor săvârşirii infracţiunii de „furt calificat” prevăzută de art. 228 al. 1, 229 al. 1 lit. d, al. 2 lit. b din C.P.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax