Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi tineri din Alba Iulia, reținuți de polițiști după ce s-au îmbătat și au bătut un bărbat, în fața unei săli de jocuri

Publicat

politie noaptea

Doi tineri din Alba Iulia care au bătut în urmă cu mai multe zile un bărbat, în fața unei săli de jocuri de noroc, au fost reținuți miercuri, 27 octombrie. 

Scandalul s-a întâmplat, în data de 21 octombrie, pe timpul nopții.

Potrivit IPJ Alba, la data de 27 octombrie 2021, poliţiştii de investigații criminale din Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de doi tineri, de 18 și 26 de ani, din Alba Iulia, care sunt cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, la data de 21 octombrie 2021, în jurul orei 24.00, în timp ce se aflau în fața unei societăți comerciale din Alba Iulia, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unui conflict spontan, l-ar fi agresat pe un bărbat, de 35 de ani, comuna Miheșu de Câmpie, județul Mureș.

În urma incidentului, victima a suferit leziuni corporale, pentru care, conform certificatului medico – legal, are nevoie de 20-25 de zile de îngrijiri medicale.

 

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Petru

    joi, 28.10.2021 at 12:51

    Închideți păcănelele și nu le mai dați alcool de băut.
    Păcănelele și alcoolul sunt ,,sporturi” care dăunează ființei umane .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax