Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Tineri din Alba Iulia, REȚINUȚI pentru lovire. Unul dintre ei spune că din victimă a devenit suspect

Publicat

politie noaptea

Doi tineri din Alba Iulia au fost reținuți de polițiști după ce, alături de alții doi, au fost implicați într-un scandal, într-un local public din municipiu.

Porivit IPJ Alba, în seara zilei de 12 decembrie 2019, în jurul orei ora 23.50, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată în legătură cu faptul că la un local public din oraș s-a produs un scandal.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că între 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 32 de ani, din Alba Iulia și Ighiu, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, s-a produs un conflict, în timpul căruia unul dintre ei l-a agresat pe un altul.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire, iar față de un bărbat de 32 de ani și de unul de 28 de ani, au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să-i prezinte în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

UPDATE: Unul dintre tinerii reținuți a transmis Alba24 poziția sa cu privire la ce s-a întâplat în localul respectiv. Acesta spune că a fost lovit, după care a fost înjunghiat și ulterior reținut de polițiști. Redăm mai jos poziția acestuia:

”În noaptea de 12/13. 12. 2019 mă aflam în incita localului J`Adore din Municipiul Alba Iulia, împreună cu nu mai mulți cunoscuți. În jurul orei 23,30 am ieșit din incinta localului împreună cu mai mulți cunoscuți pentru a căuta o persoană.

Constatând că nu reușim să îl găsim, am decis să ne întoarcem în local, moment în care am fost lovit, pe la spate, cu o țeavă metalică de un bărbat care purta o cagulă, pentru a nu putea fi recunoscut.

Am fost lovit la cap, în zona toracelui, a mâinilor si a picioarelor. De asemenea am fost înjunghiat în zona omoplatului, provocându-mi o plagă tăiată ce a necesitat îngrijiri medicale, fiindu-mi aplicate un număr de 3 copcii.

Cu greu am reușit să mă ridic de pe jos și am pornit după agresor pentru a-l imobiliza în vederea predării acestuia către organele de poliție.

După sosirea organelor de politie am fost condus la Politia Municipiului Alba Iulia, unde am constatat cu stupoare ca sunt acuzat de infracțiunea de tulburare a liniștii și ordinii publice.

Doar în Romania anului 2019 din victima, devii suspect într-un dosar penal, încătușat și dus cu forța la politie.

Asta mă face sa mă întreb ce aș fi pățit eu dacă atacam pe cineva cu o țeavă metalică și un cuțit, dar pot intui răspunsul”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax