Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi tineri din Alba Iulia, REȚINUȚI pentru tâlhărie. I-au luat prin violență telefonul unui băiat, apoi l-au amanetat

Publicat

Din tineri din Alba Iulia au fost reținut de polițiști pentru tâlhărie, după ce i-au luat prin violență telefonul unui băiat de 18 ani, apoi l-au amanetat. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 23 februarie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi tineri, de 19 ani, respectiv, 20 de ani, din Alba Iulia, care sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, la data de 23 februarie, în jurul orei 13:00, în timp ce se aflau într-un apartament din Alba Iulia, folosind violența, ar fi deposedat un tânăr de 18 ani, din Alba Iulia, de un telefon mobil, pe care, ulterior, l-ar fi amanetat.

În cursul zilei de vineri, 24 februarie 2023, cei doi tineri vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax