Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi tineri din Alba Iulia riscă închisoare pentru o palmă dată și 80 de lei luați dintr-un portmoneu. Cum au ademenit victima

Publicat

politie noaptea

Doi tineri din Alba Iulia, dintre care unul minor, au fost recent trimiși în judecată pentru tâlhărie calificată, dosarul fiind înregistrat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia. 

Este vorba despre un dosar care în data de 13 ianuarie 2023 a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, unde magistrații au admis începerea judecății. 

Cei doi tineri vor fi judecați pentru o faptă comisă la sfârșitul lunii decembrie a anului 2021. Atunci ei i-au cerut unui alt tânăr să se întâlnească îmn zona Mercur din Alba Iulia, iar unul dintre ei i-a dat o palmă peste față victimei, apoi i-a luat din portmoneu 80 de lei.

Motivarea instanței după judecarea pe cameră preliminară a fost făcută publică, fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

”inculpatul în data de 26.12.2021, în jurul orei 19:00 (pe timp de noapte), în baza unei prealabile înțelegeri de a obține o sumă de bani și împreună cu inculpatul minor i-a cerut persoanei vătămate să se deplaseze într-o zonă retrasă (zona Mercur din Alba Iulia), loc în care, cu scopul intimidării acesteia, inculpatul i-a aplicat acesteia o palmă în zona feței, după care inculpatul i-a luat din portmoneu suma de 80 de lei;

– inculpatul (minor la data faptei), în data de 26.12.2021, în jurul orei 19:00 (pe timp de noapte), în baza unei prealabile înțelegeri de a obține o sumă de bani și împreună cu inculpatul , cu scopul intimidării persoanei vătămate  i-a aplicat acesteia o palmă în zona feței, după care inculpatul  i-a luat din portmoneu suma de 80 de lei”, se arată în motivarea instanței.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax