Connect with us
Publicitate

AIUD

Doi tineri, din Alba Iulia și Aiud, au ajuns după gratii. Cât vor sta la închisoare și pentru ce au fost condamnați

inchisoare

Publicat

Doi tineri, unul din Alba Iulia și celălalt din Aiud au fost reținuți de poliție și transportați la penitenciar. Ambii avea mandate de executare a unor pedepse cu închisoare.

Potrivit IPJ Alba, vineri, polițiștii Compartimentului Urmăriri din cadrul  Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Alba au depistat și reținut un tânăr, de 27 de ani, din Alba Iulia, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Alba Iulia.

Tânărul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate, de trei ani  și 6 luni de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de furt.

Tot vineri, în jurul orei 17.00, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Cugir au depistat și reținut un tânăr, de 29 de ani, din Aiud, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Aiud.

Tânărul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate, de 5 luni închisoare, pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Cei doi au fost transportați la Penitenciarul Aiud, în vederea executării pedepsei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate