Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi tineri din Alba Iulia și-au tâlhărit un prieten: Ce plan au pus la cale pentru a-i fura telefonul. Pedeapsa primită

Publicat

Doi tineri din Alba Iulia au fost recent condamnați pentru tâlhărie. Pedeapsa a fost dată de Judecătoria Alba Iulia, în data de 14 august 2024. 

Fapta pentru care cei doi au fost judecați s-a petrecut în luna februarie a anului 2023. Ceea ce s-a întâmplat între cei trei este descris în motivarea instanței din Alba Iulia. 

S-a întâmplat în 23 februarie. Atunci, în jurul orei 12.00, cei doi inculpați, Ioan B, și cu Robert G., l-au contactat pe prietenul lor și l-au invitat să meargă într-un apartament.

După ce au ajuns, în apartament, unul dintre cei doi inculpați era curios cum funcționează telefonul victimei. I l-a cerut și a început să umble pe mai multe aplicații.

Apoi l-a întrebat dacă nu i-l împrumută pentru câteva zile. Când victima a refuzat, cei doi au sărit pe el și au început să îl bată.

L-au bătut pentru a-i lua telefonul

”Au sărit pe persoana vătămată pentru a o bate,(n.r. unul dintre cei doi) i-a aplicat lovituri cu palma în zona capului, iar (cel de al doilea tânăr) i-a aplicat lovituri cu pumnii şi picioarele în zona braţelor, a pieptului şi în zona picioarelor.

De asemenea, inculpatul i-a spus persoanei vătămate că dacă doreşte să îşi recupereze telefonul mobil, trebuie să le dea inculpaţilor suma de 100 lei, iar de frică, persoana vătămată le-a dat cei 20 de lei pe care îi avea asupra sa”, se arată în motivarea instanței.

Audiați, unul dintre cei doi tineri a precizat că au pus la cale un plan pentru a-i fura telefonul prietenului lor.

Pedeapsa primită 

Magistrații din Alba Iulia au considerat că cei doi merită o pedeapsă mai blândă pentru fapta comisă.

Drept urmare i-a condamnat pe cei doi la câte un an și 6 luni de închisoare cu suspendare și 100 de zile de muncă în folosul comunității.

Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate