Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi tineri din Alba Iulia şi Cugir, REŢINUŢI după ce au provocat scandal într-un local şi l-au bătut pe un client

Publicat

catuse

catuse Poliţiştii din Alba Iulia i-au reţinut pe doi tineri care în noaptea de 03/04 martie au provocat un scandal într-un local public din municipiul Alba Iulia. În timpul scandalului un tânăr de 20 de ani din Aiud, a fost agresat, suferind leziuni în zona feţei.

Luni., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au reţinut pe R.I.N., de 25 de ani, din Cugir şi D.G.V., de 25 de ani, din Alba Iulia. Cei doi tineri sunt cercetaţi penal după ce au provocat un scandal într-un local public situat pe B-dul Transilvaniei din municipiul Alba Iulia.

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că în noaptea de 03/04 martie, în jurul orelor 02.00, au fost implicaţi într-un conflict spontan produs în localul public, în timpul căruia R.I.N. i-a aplicat unui tânăr în vârstă de 20 de ani, din municipiul Aiud, mai multe lovituri cu pumnul, provocându-i leziuni care, potrivit certificatului medico legal prezentat în dosar, necesită 50 – 55 de zile de îngrijiri medicale (fractură mandibulară şi fractură dentară).

Faţă de R.I.N. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar faţă de D.G.V. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În cursul zilei de marţi, cei doi tineri vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax