Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi tineri, din Alba Iulia şi Ocna Mureş, cu dosare penale. Au condus autoturisme cu autorizaţia de circulaţie expirată

Publicat

masina, volan, sofer Doi tineri, unul din Alba Iulia, celălalt din Ocna Mureş, s-au ales cu dosare penale pentru infracţiuni rutiere. Au fost surprinşi de poliţişti la volanul unor autoturisme ce aveau autorizaţia provizorie de circulaţie expirată.

Miercuri, în jurul orei 20.17, poliţiştii rutieri din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe A.N.V., de 26 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada pe strada Alexandru Ioan Cuza din municipiu, cu autorizația de circulație provizorie a autoturismului expirată.

În jurul orei 10.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Aiud l-au depistat pe M.L.S., de 18 de ani, din Ocna Mureş, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Tudor Vladimirescu din Aiud, cu autorizația de circulație provizorie a autoturismului expirată.

Faţă de cei doi, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de punerea în circulație sau conducere a unui vehicul neînmatriculat.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax