Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi tineri, din Alba Iulia şi Sebeş, cu dosare penale. Au fost surprinşi în trafic, la volanul unor maşini neînmatriculate

Publicat

masina, volan, sofer Doi tineri, unul din Alba Iulia şi celălalt din Sebeş, s-au ales cu dosare penale după ce au fost surprinşi în trafic, la volanul unor autoturisme neînmatriculate.

Potrivit IPJ Alba, joi, 19 ianuarie, în jurul orei 16.25, poliţiştii rutieri din Alba Iulia, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe Calea Moţilor, au oprit un autoturism cu numere de înmatriculare germane, condus de M.B., de 27 de ani, din Sebeş.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul condus de tânăr a fost radiat din circulație, de către autoritățile germane, din luna decembrie 2012.

Faţă de M.B., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

Tot joi, în jurul orei 19.30, pe strada Ardealului din Alba Iulia, poliţiştii rutieri l-au depistat pe V.D.A., de 34 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism a cărui autorizaţie provizorie de circulaţie era expirată.

Şi în acest caz, faţă de conducătorul auto a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax