Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi tineri, din Alba Iulia şi Zlatna, cercetaţi de poliţişti. Unul a condus fără permis, celălalt a fost prins la volanul unui autoturism cu numere false

Publicat

sofer volan

sofer volan masina condus Doi tineri, din Alba Iulia şi Zlatna, sunt cercetaţi de poliţişti pentru infracţiuni rutiere. Unul a condus fără permis, celălalt a fost prins la volanul unui autoturism cu numere false.

Potrivit IPJ Alba, joi, 10 noiembrie, în jurul orei 9.30, poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe un tânăr de 29 de ani, din Alba Iuia, în timp ce conducea un autoturism pe Ardealului din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de H.M.A., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

La Aiud, poliţiştii îl cercetează pe un bărbat de 36 de ani, din Zlatna, pentru conducerea unui autovehicul cu număr fals.

În data de 9 noiembrie, acesta a condus, pe strada Ecaterina Varga din Aiud, un autoturism a cărui plăcuţe de înmatriculare au fost atribuite unui alt autoturism ce a fost radiat din circulaţie în februarie 2013.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax