Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi tineri din Alba, REŢINUŢI de Poliţie. Au furat bunuri în valoare de 1.400 de lei de la clientul unui bar

Publicat

Doi tineri din Alba Iulia şi Zlatna au fost reţinuţi de poliţie, după ce au furat, de pe terasa unui bar din municipiul reşedinţă de judeţ, un rucsac, un telefon și 500 de lei. Proprietarul bunurilor era în stare de ebrietate.

Potrivit IPJ Alba, în 4 mai, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat pe doi tineri, de 20 şi 27 de ani, primul din Alba Iulia, iar al doilea din Zlatna, bănuiţi de comiterea unui furt ce a fost sesizat poliţiei de către un cetăţean din Alba Iulia.

Pe 19 aprilie, după-amiaza, în timp ce se aflau pe terasa unui local public din Alba Iulia, cei doi tineri ar fi profitat de neatenţia şi de starea de ebrietate a victimei şi i-ar fi sustras un rucsac, telefonul mobil şi suma de 500 de lei.

Faţă de cei doi tineri, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior fiind prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax